×
Gadgets

iPhone Edition kunne være helt anderledes end vi har troet

Tidligere på ugen kom det frem, at den kommende iPhone kommer til at hedde iPhone Edition. Til gengæld virker det som om, at de mange rygter vi tidligere har hørt om iPhone Edition kan vise sig at være forkerte. Det er det japanske site Mac Otakara, der har en kilde der har fortalt dem at det langt fra er sikkert, at telefonen kommer til at se ud som vi ellers tidligere har hørt insisterende rygter om.

Kun en ud af mange

Rygterne har spået, at iPhone Edition skulle bestå stort set udelukkende af en stor 5,8″ skærm – og at hele telefonen skulle være bygget i glas, og dermed ligne lidt en gigantisk iPhone 4. I skærmen skulle det være lykkedes at integrere fingeraftrykslæseren, ligesom højttaleren også skulle være placeret under glasset.

Men alt dette kan altså vise sig aldrig at blive til virkelighed, fordi den omtalte telefon kun er en ud af mange forskellige prototyper, Apple arbejder med – og firmaet har langt fra lagt sig fast på, hvilken telefon bliver den endelige Edition. De tidligere rygter har været baseret på forespørgsler fra Apple til leverandører, men de forespørgsler er ikke nødvendigvis tegn på, hvordan den endelige telefon kommer til at se ud. Det skal dog også siges, at de tidligere rygter har været fra Ming-Chi Kuo, en analytiker der tidligere har vist sig at have ekstremt gode forbindelser hos Apple.

Lancering i september, på gaden…?

Hvis Apple vælger et af de mere ambitiøse designs til den nye telefon – især et med en stor OLED skærm – kan det betyde, at Edition ikke vil være klar til lanceringen, der ligger i september. Det er tidligere set med nye produkter, at Apple ikke har haft enheder nok til at produktet er i butikkerne umiddelbart efter lanceringen – det var tilfældet med både den første iPad og det første Apple Watch. Så vælger Apple det mest avancerede design kan vi skulle vente til hen imod december før telefonen rent faktisk er på gaden.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.