×
Gadgets

Den “billige” iPhone X kan komme til at koste under 6.000 kr.

Hvis du gerne vil have iPhone 10, men synes næsten 10.000 kr. er lige i overkanten, kan der være godt nyt til september

Et nyt rygte fra KGI analytiker Ming-Chi Kuo, der har en næsten uhyggeligt god evne til at “forudsige”, hvad Apple kommer med i fremtiden, kan være godt nyt for dem der gerne vil have en lidt mere prisvenlig udgave af iPhone X. Han forventer nemlig en udgave, lanceret til september, der kommer til at koste i omegnen af 550$. Oversat direkte til danske kroner er det 3.300 kr., og det kunne type på en dansk pris, der – når moms osv. er lagt til – ender omkring 6.000. Måske endda tættere på 5.000 kr.

Hvor bliver der sparet?

En billigere telefon vil naturligvis også betyde, at der er blevet sparet på noget. Ifølge Kuo vil det i særdeleshed blive på skærmen, der ikke vil være OLED typen, brugt i topmodellerne der ventes lanceret ved samme lejlighed. I stedet vil “budgettelefonen” blive udstyret med en almindelig IPS skærm som dem, vi ser på iPhone 8 og 8 Plus. Det vil dog, for de fleste, ikke betyde den helt store forskel i dagligdagen, da IPS skærme generelt er aldeles glimrende. Det vil dog betyde en smule for strømforbruget, der kan være lidt højere. Telefonen kan også være skaleret lidt ned på andre områder, men Kuo nævner intet specifikt. Til gengæld er han sikker på, at skærmstørrelsen vil blive 6,1″.

Hvornår kan jeg købe den?

Apple lancerer stort set altid nye telefoner i september, så her vil den nye, billigere udgave af iPhone X (som formentlig kommer til at hedde noget helt andet) blive lanceret. Eftersom teknologien i den efterhånden er ganske afprøvet og sikker, kan vi godt forvente, at den er på markedet relativt hurtigt efter. Med andre ord kan du, med lidt held, købe den i butikkerne til oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.