×
GamingTophistorie

Rygte: PS5 Pro er landet hos spiludviklere

PS5 Pro er efter sigende landet i hænderne på flere spiludviklere, ifølge et nyt rygte.

Efter en periode med stilhed fra rygter omkring PlayStation 5 Pro, er der igen nyt. Sidste rygte pegede på en lancering engang i slutningen af 2023, og nu lyder det, at konsollen er sendt ud til spiludviklere.

En bruger på GTAForums hævder nemlig, at mange spiludviklere allerede har fået adgang til et såkaldt “PS5 Pro devkit”, altså hardware til udvikling af spil til PlayStation 5 Pro.

PlayStation 5 Pro forventes at have flere muskler, mere lagerplads og derfor bedre køling. Tidligere på året pegede et rygte på en fordobling af grafikkraften, samt en forbedring på 2,5x mht. ray tracing.

Præcis hvornår PS5 Pro lanceres er endnu blot spekulation. Ifølge rygterne vil vi nok tidligst se den i slutningen af 2023 eller måske først engang i 2024.

PS5 Slim i 2023?

For ikke så lang tid siden var der også snak om en ny PS5-model, muligvis en PS5 Slim, hvor diskdrevet er en separat del af konsollen. Denne konsol forventes at have samme hardware og ydeevne som den nuværende PS5 – bare i mindre størrelse.
Læs mere om dette her: Ny PS5-model kommer i 2023: PS5 Slim?


Læs også: Chromecast med Google TV (4K) opdateres til Android 12

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.