×
Gadgets

Sjov reklame: Apple iPhone SE er til grin

Det er sjældent at Apple lancerer et produkt, der ikke bliver gjort en smule grin med online. Og hvis de nogensinde har lanceret et produkt, det virkelig giver mening at gøre lidt grin med, så er det nok den lille 4″ iPhone SE – også selv om flere og flere melder sig i koret, der mener at iPhone SE kan være en lille genistreg fra Apple.

I en sarkastisk “reklame”-video på YouTube gør speakeren blandt andet grin med størrelsen: Det er efterhånden ved at være fire år siden, en 4″ skærm var “in”- som eksempel vises et par hænder, der simpelthen slet ikke kan finde ud af alt den plads, der er på en “almindelig” størrelse telefon – hvorimod det ikke er svært at få placeret hænderne på den lille 4″ skærm.

Dobbelt så hurtig… Som en tre år gammel telefon

Udover skærmen bliver hastigheden på den lille telefon også gjort en smule til grin. Apples Tim Cook slog i sin keynote på, at telefonen var hele dobbelt så hurtig som iPhone 5S – altså dobbelt så hurtig som en tre år gammel telefon, hvilket i sig selv jo ikke kan siges at være enormt prangende.

Live Photos (Som ingen rigtigt bruger) og 4K optagelse (Som ikke giver så meget mening på en skærm, der ikke er 4K) bliver naturligvis også fremhævet som “features” på den lille telefon, der er en smule til grin.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.