Gadgets

JBL går i kødet på Sonos

Med wifi-streaming, Google Assistant og en batterilevetid på 8 timer ligner JBL Link Portable en direkte konkurrent til Sonos Move. Men markant billigere.

Hovsa, har vi ikke set den før? Den nye transportable højttaler JBL Link Portable ligner i næsten uhyggelig grad Sonos Move, både i fysik og i funktioner. Lige som Move er JBL’s højttaler en transportabel multirumshøjttaler med indbygget batteri. Den er ligeledes vandtæt og har indbygget digital assistent – Google Assistant – så du kan kommandere med den. Til gengæld er den en hel del billigere end Sonos Move.

Højtaleren har 360 JBL Signature Sound, streaming via Wi-Fi og Bluetooth, Chromecast-kompatibilitet og indbygget Google Assistant. Den understøtter AirPlay2, så du kan streame direkte fra Apple Music eller via lokalt gemte numre fra Apple enheder.

JBL Link Portable har en batterilevetid på otte timer og er IPX7 vandtæt, så du kan have den med dig, uanset om du synger og plasker i badet, eller om du lytter til din favorit kunstner i det fri. Der medfølger desuden en ladestation, så du nemt kan få strøm på højtaleren uden at skulle tænke på irriterende kabler eller ledninger.

JBL Link Portable

JBL har også lanceret en buttet lillebror, der dog er spændt fast til stikkontakten via ledning, nemlig JBL Link Music. Den har ligeledes streaming via wifi og Bluetooth samt indbygget Google Assistant, men bassen skulle, ifølge pressemeddelelsen, være mere voldsom. 

Begge højttalerne fås i tre farver; ocean blue, sort og grå. Den stationære højttaler har en vejledende pris på 999 kroner, mens den transportable storebror koster 1.299 kroner. Vi har endnu ikke haft mulighed for at bedømme lydkvaliteten, men i mellemtiden kan du læse vores anmeldelse af Sonos Move, som vi giver vores varmeste anbefalinger.

JBL Link Portable
JBL Link Portable og JBL Link Link Music.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.