Gadgets

JBL’s næste soundbar kommer med indbygget Android TV

Googles Android TV sniger sig efterhånden ind overalt - nu også i en soundbar fra JBL

I denne uge afholder Google deres årlige udviklerkonference, hvor det blandt andet ventes, at de vil lancere en selvstændig Android TV enhed, der kan bruges uden en telefon. Men det lader til at Google arbejder hårdt på at få systemet ind flere forskellige steder. I forvejen er det “hjernen” i Sonys smarte tv, men i fremtiden vil det også blive det i en ny soundbar fra JBL, der skulle lande i butikkerne til efteråret. Soundbaren er blevet døbt JBL Link Bar.

Indeholder Google Assistant

Udover Android TV som styresystem byder den nye soundbar også på integration med Google Assistant, der blev integreret i Android TV sidste år. Det giver mulighed for at bruge højttaleren også uden at have tv’et tændt. Samtidig kan du få informationer og kontrollere produkter i huset, der er Google Assistent kompatible. Det er specielt interessant fordi Google har lovet, at tjenesten vil blive lanceret på dansk i løbet af et par måneder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

JBL og Google samarbejder på flere forskellige fronter lige nu. De har tidligere lanceret JBL Link View, en smart højttaler med en 8″ skærm, der også understøtter Google Assistent. Den skulle være i butikkerne hen over sommeren.

Prisen på den nye soundbar er endnu ukendt. Se lanceringsvideoen for den herunder.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button