ElbilerTophistorie

Jeep klar med sin første elbil i 2023

Den elektriske Jeep bliver bare en af hele 11 elbiler fra Stellantis Group, der også tæller bl.a. Citroën, Peugeot, Fiat og Opel.

Legendariske Jeep sender sin første fulstændigt eldrevne model på gaderne om to år. Det blev meddelt under fremlæggelsen af en halvårsrapport fra selskabet Stellantis, der ud over Jeppe tæller en række populære bilmærker. Koncernen planlægger faktisk at sende ikke færre end 11 elbiler på markedet i løbet af næste to år.

Planen, der blev fremlagt, viser eksempelvis, at der kommer eldrevne Maseratier i både 2022 og 2023. Opel har en bil på vej i andet halvår i år, mens Citroën lancerer en opfølger til e-C4 allerede senere i år og den følges af endnu en model i 2023. Det samme med Peugeot (2021 + 2023).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der går rygter om, at Peugeot knokler på en ny billig, elektrisk mini-SUV med modelnavnet e-1008.

Der findes endnu ingen detaljer om den eldrevne Jeep, men rygterne hævder, at det bliver en mindre crossover-model der skal dele teknik med tilsvarende biler fra Alfa Romeo og Fiat.

Stellantis-koncernen, der tæller 14 forskellige bilmærker, har tidligere meldt ud, at de vil investere mere end 200 milliarder kroner i elektrificering af selskabets mærker inden 2025.

Herunder en oversigt over elbiler og plugin-hybrider fra Stellantis-garagen.

Jeep

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.