×
ElbilerTophistorie

Kia belønner med gratis opladning

Ved at give feedback på ladeoplevelsen, kan Kia-kunden optjene gratis opladning via Kia Charge-app'en.

Kia lancerer nu et såkaldt belønningsprogram, der skal give gratis opladning af elbilen. Programmet laves i samarbejde med &Charge og giver brugerne mulighed for at indsamle opladningskredit. Den kan bruges på Kia Charge-app’en til at betale for offentlige ladesessioner.

Kreditten optjenes i første omgang ved at give feedback om kvaliteten af ladeoplevelsen. På sigt vil det også være muligt at optjene point i forbindelse med køb via en række onlinebutikker, loves det. Sjoerd Knipping, der er Vice President Marketing & Product, hos Kia Europe fortæller:

“I takt med, at vi udvider vores line-up af elektriske modeller, er det vigtigt, at ladenetværket tilbyder den samme tilgængelighed og oplevelseskvalitet, som vores kunder forventer af vores avancerede elbiler. Samarbejdet med &Charge-serviceplatformen vil styrke vores evne til at opfylde dette mål.”

Som &Charge App-bruger kan Kia-kunden give input om individuelle ladestationers ydeevne i realtid. Disse crowd-sourcede data bruges til at hjælpe ladeoperatørerne med at verificere problemer og hurtigt forbedre pålideligheden og brugeroplevelsen på deres ladestationer.

“Ved at give feedback vil Kia-kunden ikke alene optjene gratis &Charge Kilometer til brug på offentlig opladning via Kia Charge-appen. Men også hjælpe med at sikre, at det offentlige ladenetværk fungerer på det niveau, der kræves for at sikre progression af elektrisk mobilitet,” tilføjer Knipping.

Kia &Charge-tjenesten vil i første omgang være tilgængelig i Danmark, Østrig, Tyskland, Spanien og Storbritannien fra januar 2023. I løbet af første kvartal af 2023 også i Tjekkiet og Polen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.