×
Gadgets

København får virtual reality-butik

Hvis du er nysgerrig efter opleve de forskellige virtual reality-løsninger, kan du glæde dig til 1. februar, hvor Danmarks første virtual reality-butik åbner i Kødbyen i København. Her skal forbipasserende og skoleelever kunne afprøve og købe de forskellige vr-briller og mødes med vr-udviklere, der skal arbejde ved siden af butikken. Det skriver Politiken.

Bag butikken står Simon Lajboschitz og Peter Fisher, der begge er vr-udviklere. De har blandt andet lavet vr-spillet “Cityscape Repairman”, der nåede finalen under vr-spilfestivalen Oculus Game Jam tidligere i år.

Vr-butikken har lejet sig ind i et 265 kvadratmeter lokale i et halvt år. Alt efter hvordan det går, vil de to ejere herefter beslutte, om butikken skal gøres permanent.

2016 forventes at blive året, hvor virtual reality får sit endelige gennembrud, med løsninger fra blandt andet Facebook (Oculus Rift), Sony, HTC, Microsoft, Google og Samsung.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.