×
Disney+Tophistorie

Komplet liste over indhold på Disney+ i Danmark

Nu er der endelig kommet en komplet liste over indhold på Disney+ i Danmark. Her kan de se, hvad der bliver tilgængelig når tjenesten åbner.

Med over 500 film, mere end 7.300 episoder og 40 originale Disney+-produktioner, kan Disney+ nu løfte sløret for det indhold, der bliver tilgængeligt i Danmark fra dag ét. 

Allerede fra dag ét vil superheltefans have adgang til mere end 30 Marvel-film, herunder Captain Marvel, den Oscar-vindende Black Panther og Guardians of the Galaxy. Hertil kommer Marvel-serier som Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D og Marvel’s Runaways.

Som vi skrev tidligere på ugen er der også 30 sæsoner af The Simpsons. Den 31. sæson bliver tilgængelig på tjenesten til november.

Disney+ bliver også hjemsted for Skywalker-sagaen, da alle ni Star Wars-film er tilgængelige fra lanceringsdagen. Fans af Star Wars kan også se frem til den komplette samling af den kritikerroste serie Star Wars: The Clone Wars og den populære Disney+-serie, The Mandalorian, som er skabt af executive producer og manuskriptforfatter Jon Favreau.

Mere end 20 Pixar-succeser vil være tilgængelige, herunder Toy Story 1-4, Find Nemo og Biler samt helt nye kortfilm som ”Et Lampeliv” og ”Pixar i virkeligheden”, som er en live-action serie, hvor ikoniske figurer og øjeblikke fra Pixar-film placeres i den virkelige verden.

Du kan hente den komplette liste over indhold på Disney+ som en PDF-fil lige her.

Som tidligere offentliggjort lanceres tjenesten, udover i Danmark, i Sverige, Norge, Finland, Island, Portugal, Belgien og Luxembourg den 15. september. Tjenesten kan besøges her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.