×
HBO MaxStreamingTophistorie

Koncertfilm med Suspekt får premiere på Max

I september sidste år spillede Suspekt for et udsolgt Parken. I maj får koncertoptagelsen premiere på streamingtjenesten Max.

Da Suspekt spillede den største hiphop-koncert på dansk grund i september sidste år, blev koncerten også foreviget. Den optagelse får nu premiere på den kommende tjeneste Max.

Var du ikke i blandt de 46.000 der deltog, så får du nu lejlighed til at opleve koncerten “Suspekt – Det kan godt blive vildere!”.

“Vi er stolte over at kunne tage vores største koncertoplevelse ind i dagligstuerne hos folk. Filmen er absolut blevet lige så fantastisk og storladen som selve koncerten i Parken var, så vi syntes at vi rammer oplevelsen lige i øjet. Samtidig kan vi prale lidt af at have produceret den største koncertfilm til dato i Danmark. Den fortjener sgu da også at komme på en af de allerstørste streamingtjenester,” siger Suspekt om projektet.

Filmen er instrueret af Martin Skovbjerg, som har haft målsætningen om at indfange den særlige stemning, som Suspekt skaber med sit publikum.

“Efter at have oplevet over 100 suspekt koncerter gennem tiderne ville jeg genskabe den magi, som jeg så mange gange har oplevet mellem Suspekt og deres publikum. Koncertfilmen er et indblik i dette magiske univers, som begge parter skaber sammen. Filmen er ikke kun en koncertfilm men også en “tribute” til live-musikken som for evigt vil være et helt magisk univers,” siger Martin Skovbjerg.

Filmen får premiere den 31. maj på Max. Den nye streamingtjeneste, som er en sammenslutning af HBO Max og Discovery+, løftede fornyligt sløret for de nye abonnementer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.