Gadgets

Lækket video bekræfter, at Google Pixel 4 får 90Hz-skærm

Lækkede videoer lader til at bekræfte rygterne om at Googles Pixel 4 telefoner får 90Hz-skærm ligesom konkurenten fra OnePlus.

Google er virkelig ikke gode til at holde på hemmeligheder. Sidste års Pixel 3 var stort fuldstændig afsløret inden lanceringen – og det ser ud til at Pixel 4 går mod samme skæbne. Ikke at det generer os. En serie af videoer og indlæg fra forskellige asiatiske kilder viser angiveligt telefonen i al sin næsten-færdige vælde. Selve hardwaren ser ud til at være klar, mens der stadig arbejdes på softwaren.

I en Youtube-video fra Rabbit TV vises topmodellen Pixel 4 XL i tre farver. Google går åbenbart tilbage til to-farve designet fra Pixel 2. Der er godt nok en helt sort model, men en anden model har adopteret ”panda-designet” med hvid telefon og sort ramme. Se videoen herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden video, denne gang fra AnHemTV, giver os en tur gennem telefonens software og viser en række funktioner. Mest interessant er afsløringen af en 90Hz skærm; der har været rygter om det tidligere, men denne video ser ud til at bekræfte dem.

Det er en funktion der normalt kun ses på gaming-telefoner, selv om OnePlus 7 Pro er en nylig undtagelse. Funktionen kaldes ”smooth motion” i menuen og Google advarer om at den kan stjæle af batterilevetiden, hvis den aktiveres. Videoen viser også at kamera-appen er blevet pudset af med et større preview og runde hjørner. Se den her:

Ærgerligt nok viser videoerne ikke den funktion, der virker allermest interessant på de nye Pixel 4 telefoner – nemlig Projekt Soli radarchippen, der skal gøre det muligt at betjene telefonen uden at røre ved den fysisk.

Ifølge rygtesmedene vil Pixel 4 blive præsenteret ved et event den 15. oktober.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button