×
Gadgets

LEGO klar med AR app til iOS

LEGO's nye app blander virkelighedens legoklodser med augmented reality "levende" figurer

Et af de steder, hvor Augmented reality kan blive et hit er i kombinationen imellem “gammeldags” legetøj og moderne elektronik. Nogle af dem, der indtil videre har været allerbedst til at smelte de to verdener sammen er danske LEGO, og nu er de igen klar med en app, der kan give endnu flere muligheder for at få liv i deres figurerer.

LEGO møder Apple

Indtil videre er AR Studio, som den nye app hedder, kun klar til iOS og det er der en naturlig grund til; den er bygget på Apples AR Kit. Den er dog endnu ikke i App Store (I hvert fald ikke i Danmark), men skulle altså være på trapperne. AR Studio kommer fra LEGO Creative Play Lab, og LEGO ser appen som en udvidelse af det fysiske legetøj og ikke en erstatning for det.

Brandstation, Politistation og Ninjago

Over tid vil LEGO tilføje flere af deres kendte figurer og bygninger til appen, men i første omgang vil man kunne “lege” med Brandstationen, politistationen, togsættet og Ninjago. Appen vil være i stand til at interagere med eventuelle fysiske figurer man sætter i området hvor AR Studies virtuelle lag placeres.

For at kunne bruge appen optimalt, kræves en iOS enhed med en A9 processor eller bedre. Du kan se eksempler på appen i videoen herunder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.