×
GadgetsTophistorie

Lenovo klar med VR-headset

Lenovos ThinkReality VRX headset er skræddersyet til virksomheder og kan vise både VR og AR.

Blot få dage inden Apple forventes at præsentere sit eget VR-headset på WWDC, melder Lenovo sig på banen med ThinkReality VRX. Afsløringen af headsettet sker i forbindelse med Augmented World Expo 2023, der lige nu løber af stablen i Californien.

Lenovos brille er et såkaldt alt-i-et-headset, der er skræddersyet til virksomheder. Headsettet kommer med six degrees of freedom (6DoF) og første-generations Snapdragon XR2+-processor. Den giver, ifølge pressetrompeterne “enestående fordybelse i høj opløsning og fuldt farvespektrum”.

Headsettet har også pass-through-funktion til mixed reality-anvendelse (MR). Lenovo forestiller sig, at det bruges til alt fra træning af medarbejdere til komplicerede design- og konstruktionsopgaver i 3D.

Med det åbne økosystem Snapdragon Spaces XR og dets OpenXR-baserede udviklingskit vil Lenovo gøre det muligt for både virksomheder og organisationer at skabe innovative oplevelser til ThinkReality VRX. Lenovo arbejder med flere XR-udviklere uafhængigt af hinanden for at brede økosystemet ud til flere forskellige brugssituationer.

ThinkReality VRX
ThinkReality VRX headsettet i brug.

Ifølge pressemeddelelsen kommer ThinkReality VXR ud på hylderne herhjemme i juni 2023 med priser fra 10.853 kroner. Læs mere om Lenovos nye headset her.

Apple forventes at præsentere sit VR-headset under World Wide Developers Conference, der åbner med en keynote den 5. juni.

Læs mere: Apples VR-headset kræver separat batteripakke.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.