×
GamingTophistorie

Lenovo lancerer voldsom smartphone: Legion Phone Duel 2

Lenovo har netop lanceret en voldsom gaming-smartphone, med navnet, Legion Phone 2 Duel.

Den nye Legion-smartphone fra Lenovo er vild på flere områder, med en kæmpe 6,92-tommers-skærm, to batterier, to USB-C-porte og to blæsere til køling af hardwaren. De to blæsere, sammen med et vapor chamber kølesystem, skal holde temperaturen nede, når der games i mange timer

Skærmen er af typen AMOLED, med en variabel skærmopdateringshastighed på op til 144Hz, samt 720Hz touch sampling, for ultrahurtig respons.

Kraftværket består af en Snapdragon 888-processor, med op til hele 18 GB LPDDR5 RAM og op til 512 GB UFS 3.1-lagerplads. Telefonen kører med Lenovos ZUI 12.5, hvilket er baseret på Android 11, ifølge Lenovo.

Lidt usædvanligt, er kamera-setuppet placeret i midten af telefonen. Det store kamera-bump huserer to luftkanaler, en til indsugning af kold luft og en til at komme af med den varme luft.
Hovedkameraet er på 64MP som følges af en 16MP vidvinkel-linse. På højre side er der et 44MP pop-up selfie-kamera.

Legion Duel 2 har to batterier på 2750 mAh hver, som kan lades med 90W igennem to USB-C-porte – en på den lange side af telefonen og en i bunden. På blot 30 minutter kan batterierne lades op, men det kræver at du tilkøber 90W-opladeren. Der medfølger en 65W-oplader i æsken, hvilket burde være tilstrækkeligt for de fleste.

Legion Phone Duel 2 lander i løbet af sommeren 2021, med en pris startende fra 799 euro. De danske priser er endnu ukendte.
Farveudvalget består af “Ultimate Black” eller “Titanium White”

Læs også: Google I/O 2021 afholdes online i maj

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.