Gadgets

LG V40 ThinQ får hele fem kameraer

LGs nye smartphone-flagskib, LG V40 ThinQ, har hele fem kameraer ombord.

Egentlig skal den først præsenteres ved et event den 3. oktober, men LG er allerede begyndt at vise sin kommende topmodel, LG V40 ThinQ, frem i Sydkorea. Telefonen har hele fem kameraer ombord – tre på bagsiden og to på fronten. Den har også en 6,4 tommer stor skærm og et chassis, der er lavet af forstærket glas.

Den efterhånden notoriske lækker, Evan Blass fra evleaks, har lagt billeder af den nye telefon på Twitter:


https://twitter.com/evleaks/status/1044859693024206848

De nye billeder afslører, at V40 har en “notch” på OLED-skærmen, men at den kan “blokeres” via software. Den har også fingeraftryksscanner placeret under bagsiden tre kameraer. Ifølge rygterne vil telefonen være udrustet med Qualcomms nyeste Snapdragon 845-chipsæt, der efterhånden er standard i 2018-topmodellerne.

V40 lanceres til et event i New York den 3. oktober, men forventes først at komme i handelen i midten af november måned. Det bliver interessant at se, om LG’s nye femkamera-strategi kan få LG tilbage på smartphone-hitlisterne, der efterhånden domineres totalt af Apple, Samsung og Huawei. Hold øje med input.dk for flere nyheder om LG’s kommende topmodel.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.