Gadgets

LG klar til at lancere sit første hybrid-smartwatch

LG er hoppet på hybrid-vognen – LG Watch 7 lanceres sammen med LG V40 ThinQ i næste uge.

Rygtet om et nyt smartwatch fra LG har floreret siden foråret, men nu skulle det være ganske vist: LG lancerer LG Watch 7 sammen med 5-kamera flagskibet LG V40 ThinQ i New York i næste uge. Uret er et såkaldt hybrid-smartwatch og det skulle på en eller anden måde væres lykkedes for LG at kombinere et analogt urværk med Googles Wear OS-styresystem.

Kilden er den notoriske lækker Evan Blass, der også lækkede info om V40 ThinQ i sidste uge.


https://twitter.com/evleaks/status/1045546705633124352

Blass har ikke yderligere info om specifikationer etc., men ifølge et læk i foråret vil LG Watch 7 have en 1,2 tommer stor LCD-skærm med mekaniske visere under. Dengang var rygtet, at uret ville være udrustet med en Snapdragon 2100-chipsæt, men siden da har Qualcomm lanceret Snapdragon 3100, som er firmaets første processor skabt til wearables. Det vil være meget sandsynligt at LG har valgt den model i stedet, da den lover forbedret batterilevetid.

Batterilevetiden er en af de store udfordringer ved smartwatches – og kan meget vel være årsagen til at LG er hoppet med på hybrid-vognen. Det mekaniske ur kan betyde, at enheden fungerer i op til fire dage efter at batteriet er løbet tør for strøm i Wear OS. Og rygtet siger at uret kan opnå hele 100 dages batterilevetid, hvis man helt deaktiverer Wear OS. Men hvorfor dog gøre det?

LG har været med helt fremme i bussen, når det gælder smartwathes. Vi har tidligere anmeldt LG Watch Urbane, der var selskabets første smartwatch. Tidligere på året anmeldte vi også hybrid-smarturet Fossil Q Machine.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.