Gadgets

Libratone går Panda-amok med nye covers

Libratone har i samarbejde med Zoo lavet en række limited edition Panda-covers til sin Zipp 2-højttaler.

Det har været svært at undgå at bemærke, at Københavns Zoo i disse dage har fået nye beboere, i form af to pandaer fra Kina. I den anledning har dansk-kinesiske Libratone fået designet en række limited edition Zipp 2-covers, der skal markere og hylde både pandaerne, det nye pandaanlæg og et nyt samarbejde med Københavns Zoo.

Libratones smarthøjttalere, Zipp 2 – som vi i øvrigt har anmeldt her – vil nemlig slippe lyden fri i det nye pandaanlæg som led i samarbejdet med København Zoo, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye pandaanlæg inkluderer, udover det område hvor pandaerne skal bo, restauranten panpan. Fra restauranten har gæsterne frit udsyn til pandaerne, mens de kan nyde musik fra Libratones Zipp 2-højttalere. Højttalerne er desuden en del af indretningen i København Zoos restauranter Botanika og FOLK – der begge er åbnet som et led i en modernisering af København Zoo forud for ankomsten af pandaerne. 

–Vi er et brand med rødder og DNA i Danmark, der arbejder sammen med de bedste kinesiske ingeniører. Derfor var vi meget beærede, da vi blev spurgt, om vi ville være en del af projektet her. Vi glæder os til at levere rig og fyldig lyd til pandaanlægget og dem, der besøger det. Og hvem ved, måske vil selv pandaerne nyde lyden, siger Libratones Vice President for Global Marketing, Alex Oberberg.

De nye limited-edition Zipp 2 Panda-covers vil være tilgængelige i Libratones butik på Strøget i København de kommende måneder, ligesom en række andre forhandlere også er på tegnebrættet, heriblandt København Zoos egen butik.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.