Pixel
Gadgets

Libratone udvider med trådløse og støjdæmpende Bluetooth-hovedtelefoner

Libratone benytter CES til at lancere et nyt sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Libratone benytter CES til at lancere et nyt sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Libratone Track+ ser ud til at være skræddersyet til sportsfolket – og i modsætning til konkurrenterne, så satser Libratone ikke på de såkaldt “ægte trådløse” modeller. Endnu i hvert fald. Track+ er en in-ear-model, der kædes sammen af kabel rundt om nakken.

Aktiv støjreduktion i fire niveauer

Det store trick i Libratone Track+ er selskabets såkaldte CityMix-teknologi, der giver aktiv støjreduktion i fire niveauer. En teknologi der også var at finde i Q Adapt-modellerne fra sidste år. Her er det dog i en ny CityMix II-udgave – men Libratone nævner ikke, hvilke forbedringer version II rummer.

Du kan læse vores anmeldelse af Libratone Q Adapt On-Ear her.

Libratone Track+

Ifølge pressematerialet er Track+ “designet til at kunne pakkes sammen i en lille lomme, når de ikke er i brug, og sidde behageligt i øret når du er på farten”. Hovedtelefonerne er beskyttet mod vind og vejr op til IPX4 (Splash proof, svarende til almindeligt regnvejr) og ørepropperne er naturligvis også sved-sikre.

Kommer i to udgaver

De nye Track+ Wireless In-Ear vil kunne fås i Stormy Black og Cloudy White og vejledende udsalgspris vil være 1.499 kroner. De nye trådfri hovedtelefoner kommer også i en version uden CityMix II kaldet Track, i et endnu lettere design. Vejledende udsalgspris for Track vil være 1.199 kroner. Begge versioner kommer i butikkerne i forsommeren 2018.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close