fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Libratone udvider med trådløse og støjdæmpende Bluetooth-hovedtelefoner

Libratone benytter CES til at lancere et nyt sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Libratone benytter CES til at lancere et nyt sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Libratone Track+ ser ud til at være skræddersyet til sportsfolket – og i modsætning til konkurrenterne, så satser Libratone ikke på de såkaldt “ægte trådløse” modeller. Endnu i hvert fald. Track+ er en in-ear-model, der kædes sammen af kabel rundt om nakken.

Aktiv støjreduktion i fire niveauer

Det store trick i Libratone Track+ er selskabets såkaldte CityMix-teknologi, der giver aktiv støjreduktion i fire niveauer. En teknologi der også var at finde i Q Adapt-modellerne fra sidste år. Her er det dog i en ny CityMix II-udgave – men Libratone nævner ikke, hvilke forbedringer version II rummer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan læse vores anmeldelse af Libratone Q Adapt On-Ear her.

Libratone Track+

Ifølge pressematerialet er Track+ “designet til at kunne pakkes sammen i en lille lomme, når de ikke er i brug, og sidde behageligt i øret når du er på farten”. Hovedtelefonerne er beskyttet mod vind og vejr op til IPX4 (Splash proof, svarende til almindeligt regnvejr) og ørepropperne er naturligvis også sved-sikre.

Kommer i to udgaver

De nye Track+ Wireless In-Ear vil kunne fås i Stormy Black og Cloudy White og vejledende udsalgspris vil være 1.499 kroner. De nye trådfri hovedtelefoner kommer også i en version uden CityMix II kaldet Track, i et endnu lettere design. Vejledende udsalgspris for Track vil være 1.199 kroner. Begge versioner kommer i butikkerne i forsommeren 2018.

Back to top button