Fremtidens HjemTophistorie

Lidl lancerer ny serie af billige smarthome produkter – starter med pærer

Lidl vil også lege med på smarthome produkterne og lancerer nu en hel serie af produkter til det intelligente hjem - og priserne er... Rimelige...

Hvis du endnu ikke er kommet igang med at sætte smarthome produkter ind i dit hjem – måske fordi prisen er lidt i overkanten – er der nu en ekstra mulighed for at få gang i eksempelvis intelligent belysning til en fornuftig pris: På søndag starter Lidl nenlig salget af det, der skal blive starten på en omfattende serie af smarthome produkter.

Pærer først

I første omgang er der tale om et relativt begrænset udvalg og Lidl starter med det åbenlyse; farvede og “hvide” pærer der er hovedelementerne i smartbelysningen hos de fleste. Pærerne kommer i både E27 (stor fatning) E14 (lille fatning) og GU10 (Spot). Prisen pr. pære er 89 kr. for den rent hvide udgave og 119 kr. for farver. Der er også et startsæt til 449 med en kontakt, en hub og tre pærer.

Flere andre produktkategorier

Ud over pærerne har Lidl allerede et par andre kategorier på hylderne fra søndag; der er blevet plads til en strømskinne med fire USB stik (249 kr.) og en LED lightstrip til 199 kr. En bevægelsessensor til 99 kr. har Lidl også klar.

Sidst, men ikke mindst, er der også en gateway – vi ved endnu ikke, om den er påkrævet for at få pærerne til at fungere – men vi har et testkit på vej, så hold øje med iNPUT (evt. ved at like os på Facebook her) for anmeldelsen af de nye produkter ganske snart.

Flere produkter senere

Lidl har endnu ikke slået meget på tromme for de nye produkter, men de er dog at finde på deres hjemmeside her. Vi har været i kontakt med Lidl’s PR afdeling som antyder, at der er mere på vej i serien, altsammen Zigbee kompatibelt, så det burde kunne tale med stort set alle andre smarthome produkter – og hvis du har et eksisterende Hue setup vil du formentlig også kunne tilføje Lidl produkterne til det.

Lidl
Fra Lidl’s hjemmeside (klik for større).

Lidl siger i øvrigt, at produkterne ikke er varer de nødvendigvis vil have på hylderne altid, så man skal være lidt hurtig, hvis man vil nå at have fingrene i dem. Som sagt er de at finde i butikkerne fra på søndag d. 8/11.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.