×
Gadgets

Live fra Apple Park: Apple lancerer nyt Apple Watch

På scenen i det nye Apple Park i Cupertino har Tim Cook netop præsenteret et nyt Apple Watch. I øvrigt kort tid efter han kunne fortælle, at Apple Watch nu er det mest solgte ur i verden.

Apple Watch Series 3

Navnet er ikke just en overraskelse: Apple Watch Series 3. Den største nyhed er, at uret nu er udstyret med 4G (Eller LTE) – og at dit nummer er det samme som din iPhone. Det kan lade sig gøre fordi Apple har brugt en ny standard simkort – der reelt ikke er et simkort, men blot en chip, der kan tale med 4G netværket. Du slipper altså for at skulle indsætte et simkort.

Ny processor giver hurtigere Siri

Udover 4G er der også en ny processor – en dualcore, der i øvrigt er hurtig nok til, at Siri burde være hurtigere, ligesom hun nu kan tale. Designet på uret er nogenlunde det samme som tidligere.

Streaming med Apple Music

Har du Apple Music kan du streame musik direkte til uret.

Apple Watch Series 3 kommer i mange forskellige farver og masser af nye armbånd, blandt andet fra Hermés.

WatchOS 4 kommer 19 september som en opdatering til alle Apple Watch enheder – også Series 1 og Series 2.

(DENNE ARTIKEL OPDATERES MED EVENTUEL DANSK LANCERINGSDATO OG PRISER)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.