×
Gadgets

Live-video: Store-æbledag

Klokken 19.00 dansk tid går Tim Cook på scenen i San Francisco for at sætte årets Apple-udviklermesse i gang. Traditionen tro er det her, at nyhederne i efterårets iOS-opdatering afsløres, så udviklerne har tid til at bygge de nye funktioner inden årets iPhone ryger på gaden til marts.

Samtidig kan vi forvente at høre nye om styresystemerne til Apples computere, tablets og smartur. Men står rygterne til troende er der også spændende nyt om Siri, der muligvis får øget funktionalitet – og måske endda bygges ind i computerne fremover.

Læs også: Digitale assistenter bliver klogere – og mere menneskelige

iNPUTs Torben Vognsen er i San Francisco og vil være på plads i Moscone West convention center, når Tim Cook går på scenen. Der vil være live-video på iNPUTs Facebook-side efter eventet med en opfølgning på nyhederne.

Men allerede nu kan du se Torben Vognsen komme med sit bud på, hvad vi får at se i aften:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.