Gadgets

Lyd er en Sonos-fjernbetjening til dit Apple Watch

Har du både Sonos og Apple Watch, så er Lyd din nye fjernbetjening. Med den tyske app kan du betjene musikken fra håndledet.

Lige siden Apple Watch kom på markedet i 2015 har det været hylende oplagt at Sonos integrerede betjening af højttalere i uret. Men her fire år senere er det stadig ikke sket. Men heldigvis er der hjælp af hente: Lyd er en tredjeparts Sonos controller til Apple Watch, skabt af den tyske udvikler Alexander Heinrich. Appen debuterede i stilhed i marts, men forleden udsendte Heinrich en ny udgave, som er blevet pudset til med hjælp fra Apples egne udviklere under World Wide Developer Conference.

Med Lyd kan man fjernbetjene hele sit Sonos-system (inklusive de kommende Symfonisk-højttalere fra IKEA | Sonos). Det er muligt at gruppere højttalere og rum, vælge mellem numre og spillelister, skrue op og ned for volumen – ja, stort set al den daglige betjening, kan klares via håndledet. Appen kan endda dukke op på intelligent vis, på Siri-urskiven på Apple Watch.

Bevares; Lyd er ikke den mest grafisk tiltalende app jeg har set, men den gør hvad den lover. Appen kan hentes via App Store for 17 kroner. Læs mere om funktioner og baggrund på appens hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.