×
TeknologiTophistorie

Sonos controller får Big Sur-overhaling

Ny Sonos controller passer perfekt med det nye Kontrolpanel i macOS 11 Big Sur. Vi giver tre af dem væk ...

Vi har tidligere skrevet om Apple Watch app’en Lyd, der fungerer som Sonos-fjernbetjening på Apples ur. Nu er bagmanden bag Lyd klar med en macOS 11 Big Sur-optimeret opdatering af hans anden app, Menu Bar Controller for Sonos – eller bare MBC.

App’en er en genvej til at betjene Sonos-systemet direkte fra … ja, menubaren i macOS. Den fungerer uafhængig af Sonos’ egen app, men kræver dog, at man logger ind på Sonos.

MBC bygger videre på de mange funktioner fra tidligere versioner og forbedres med en forbedret brugeroplevelse. Til at begynde med viser app’en nu den aktuelle sang, albumomslaget og der er kommet større knapper, så app’en er forberedt til potentielle berøringsaktiverede Mac’er i fremtiden.

En ny stylet skyder er tilføjet for at integrere mute og volumen i en enkelt kontrolknap. Derudover kan man hurtigt vælge den aktuelle Sonos-gruppe eller det aktuelle rum. Her er en video, der demonstrerer app’en:

Sidst, men ikke mindst, tilføjer den nye udgave af MBC også muligheden for programmerbare genvejstaster. Læs mere om app’en hos udvikleren.

MBC koster 20 kroner, men vi har fået mulighed for at forære tre eksemplarer af Menu Bar Controller for Sonos til vores læsere – altså dig [OPDATERET: De er væk]. Skriv “Ja tak!” i kommentarfeltet nedenfor, så sender vi koden til dig, så du kan hente app’en gratis i App Store. Først til mølle …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.