×
ElbilerTophistorie

Lynladning for 1 krone hos Uno-X

I disse dage kan du lade elbilen for 1 krone pr kilowatt-time hos Uno-x, takket være en norsk cykelrytter i en prikket trøje.

I disse dage kan du fylde batteriet på elbilen for en krone pr kilowatt-time hos Unox-X. Årsagen skal findes i Frankrig. Kæden fejrer nemlig, at normanden Jonas Abrahamsen, der kører for Uno-X Mobility holdet bærer den prikkede bjergtrøje.

Lige så længe han gør det, vil prisen på lynladning være 1 kr/kWh på selskabets ladestationer i Danmark og Norge. Mister han trøjen, vil prisen dog fortsat være lavere end normalt.

For at fejre, at Uno-X Mobility kører med i touren, kan man nemlig lynlade på alle Uno-X energistationer til 2 kroner pr kilowatt-time frem til 21 juli.

Det er andet år i træk at Uno-X Mobility kører med i Tour de France. Et hold, der består af danske Magnus Cort og syv nordmænd.

Jonas Abrahamsen har kørt i den prikkede bjergtrøje siden løbets første dag. Han har i skrivende stund 33 point, men jagtes af Tadej Pogacar, der har 20 point. Der er stor risiko for, at prisen er højere i morgen, da dagens etape køres i netop bjergene.

Selskabet lover dog at prisen vil blive sat ned til 1 kroner igen, når og hvis holdet napper en etapesejr. Der er altså al mulig grund til at heppe på Uno-X Mobility, hvis du kører rundt i en elbil.

Selskabet har 55 stationer i Danmark og Norge med i alt 260 ladere på 300 kW. Herhjemme kan de findes på 14 forskellige lokationer rundt omkring i landet. En oversigt kan findes her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.