Teknologi

Mac-brugere er mere produktive end Windows-brugere

Arbejder du på en Windows-computer er du sandsynligvis ikke lige så produktiv som den kollega, der arbejder på en Mac, konkluderer undersøgelse fra IBM.

IBM stikker nallerne i en potentiel hvepserede med offentliggørelsen af et forskningsresultat, der viser, at Mac-brugere er mere produktive end Windows-brugere. Endda med bred margin. Men ikke nok med det; Apple-brugere trives simpelthen også bedre på arbejdspladsen, konkluderer firmaet, ifølge Version2.

Undersøgelsen er baseret på data fra IBM’s eget Mac@IBM-program, som har kørt siden 2015. Firmaet har mere end 290.000 ansatte, der arbejder på Apple-computere.

IBM har målt på adskillige parametre, deriblandt produktivitet, og ifølge undersøgelsen var der 22 procent flere Mac-brugere, som overgik præstationsforventningerne, sammenlignet med Windows-brugere. Derudover formåede macOS-brugere at lave salgsaftaler med gennemsnitligt 16 procent højere værdi end Windows-brugerne i selskabet, skriver Version2.

Firmaet fortæller også, at Apple-brugerne har lavere sandsynlighed for at sige op på arbejdspladsen. Dermed konkluderer IBM, at Mac-brugere simpelthen trives bedre.

En af årsagerne kan være, at der er kortere ventetid på teknisk hjælp. IBM har kun behov for syv ansatte til at supportere 200.000 Mac-maskiner, mens der er ansat 20 supportere til at hjælpe de ansatte med Windows-problemer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.