fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Mac-brugere er mere produktive end Windows-brugere

Arbejder du på en Windows-computer er du sandsynligvis ikke lige så produktiv som den kollega, der arbejder på en Mac, konkluderer undersøgelse fra IBM.

IBM stikker nallerne i en potentiel hvepserede med offentliggørelsen af et forskningsresultat, der viser, at Mac-brugere er mere produktive end Windows-brugere. Endda med bred margin. Men ikke nok med det; Apple-brugere trives simpelthen også bedre på arbejdspladsen, konkluderer firmaet, ifølge Version2.

Undersøgelsen er baseret på data fra IBM’s eget Mac@IBM-program, som har kørt siden 2015. Firmaet har mere end 290.000 ansatte, der arbejder på Apple-computere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

IBM har målt på adskillige parametre, deriblandt produktivitet, og ifølge undersøgelsen var der 22 procent flere Mac-brugere, som overgik præstationsforventningerne, sammenlignet med Windows-brugere. Derudover formåede macOS-brugere at lave salgsaftaler med gennemsnitligt 16 procent højere værdi end Windows-brugerne i selskabet, skriver Version2.

Firmaet fortæller også, at Apple-brugerne har lavere sandsynlighed for at sige op på arbejdspladsen. Dermed konkluderer IBM, at Mac-brugere simpelthen trives bedre.

En af årsagerne kan være, at der er kortere ventetid på teknisk hjælp. IBM har kun behov for syv ansatte til at supportere 200.000 Mac-maskiner, mens der er ansat 20 supportere til at hjælpe de ansatte med Windows-problemer.

Back to top button