×
Gadgets

iPhone 11 rygter: Større batteri, bedre skærm og hurtigere trådløs opladning

Så er de første iPhone 11 rygter begyndt at meterialisere sig – og de hævder, at den nye iPhone får den hurtigste trådløse opladning på markedet.

Knapt er det nye år igang før de første iPhone 11 rygter begynder at materialisere sig. Senest har løse rygter på det kinesiske website Weibo hævdet, at den kommende iPhone vil få et 4.000 mAh batteri, der kan lades op trådløst via den meget hurtigere 15W-standard. Den nye model skulle også have en bedre skærm, der har en opdateringsrate på 10Hz lige som den nye iPad Pro (som vi har anmeldt her).

I skrivende stund understøtter iPhone 8, X og XS-varianterne 7,5W trådløs opladning, men taler rygterne om 15W sandt, så vil den trådløse opladning på iPhone blive den hurtigste på markedet.

Rygterne skal dog, som altid, tages med et gran salt.

Tre kameraer og USB-C

Tidligere har rygter hævdet, at iPhone 11 får en triple-kameraopsætning, med både vidvinkel, super-vidvinkel og 3x telelinse. Den nuværende telelinse har kun 2x zoom.

Det har desuden været nævnt, at den nye iPhone vil have mindre notch, et forbedret 10 megapixel selfiekamera – og muligvis USB-C i stedet for Lightning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.