×
GadgetsTophistorie

Medie: Nu kommer Apple Watch Pro

Apple Watch Pro skal stjæle kunder fra Garmin og andre producenter af mere avancerede sportsure, mener Bloombergs Mark Gurman.

Når Apple Watch Series 8 præsenteres til efteråret, flankeres den af en dyrere udgave. En uddgave, der måske, måske ikke, får navnet Apple Watch Pro. Det skriver Bloombergs Mark Gurman i sin ugentlige klumme.

De professionelle funktioner vil være en større og mere brudsikker skærm, forbedret vandre- og svømmesporing, længere batterilevetid og et kraftigere og robust kabinet. Det vil være lavet af et førsteklasses, ikke-aluminiummetal-materiale. Sandsynligvis titanium, da det er meget mere holdbart end stål.

“Dette smartur vil være designet til at appellere til ekstremsportsatleter og alle, der ellers kunne købe et avanceret Garmin-sportsur til intens træning. Jeg tror også, at dens større skærm, større batteri og metaldesign vil gøre den attraktiv for alle, der simpelthen vil have det mest avancerede Apple Watch,” skriver Gurman.

Netop batterilevetiden har altid været et af kritikpunkterne ved Apple Watch. Siden fødslen for syv år siden, har uret skullet lades op dagligt.

Han mener også, at det nye Apple Watch Pro vil være et søm i det ekslusive Apple Watch Editions ligkiste. Edition er netop lavet i titanium og er væsentlig dyrere end det traditionelle aluminiums-ur.

Som vi fortalte i sidste uge, forventer Gurman at både Apple Watch Series 8 og det kommende Pro vil få indbygget termometer, så uret løbende kan måle bærerens temperatur.  Derudover vil det være småt med nyheder i de kommende ure. De vil fortsat være udrustet med S6 chippen, der blev introduceret for tre år siden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.