×
Gadgets

Mercedes-Benz går i kødet på Tesla med hjemmebatteri

Teslas Elon Musk er ikke den eneste, der leger med tanken om, at vores hjem skal køre på batterier. Mercedes-Benz har netop afsløret et personligt batteri, der suger energi fra solpaneler og omsætter det til strøm, der kan drive vores lys og husholdningsapparater.

Ligesom Teslas Powerwall er batteriet samlet af en lang række mindre batterier, men i modsætning til Teslas løsning er Mercedes-Benzs mere modulært. Hvert batteri kan rumme 2,5kWh elektricitet, men op til otte enheder kan kombineres, så de kan levere 20kWh – det dobbelte af Powerwall. Målet er at ramme små virksomheder og ikke kun hjemmene.

Hvad du end synes om Mercedes-Benzs batteri, så er det muligvis den eneste mulighed for at få grøn strøm i nær fremtid. Teslas Powerwall er blevet så stort et hit, at den er udsolgt til langt ind i 2016. Mercedes-løsningen sendes på markedet til september og de tager mod forudbestillinger på hjemmesiden nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.