×
Gadgets

Nyt hipster-hit? El-løbehjul med smartphone-styring

Det er måske ikke helt nemt at se sig selv på et løbehjul på byens gader. Men det kan meget vel blive et nyt hit blandt hipsterne, hvis Smart Ped el-løbehjulet bliver til virkelighed – og det er der meget, der tyder på, at det gør. Løbehjulet samler penge ind på Kickstarter og det kan prøves i levende live på Rådhuspladsen i København på søndag.

Nu er det heller ikke noget helt almindeligt løbehjul. Det drives af en 250 watt elmotor, der kan køre mellem 30 og 50 kilometer på en opladning. Med en topfart på 25 km/t. Der er desuden gjort plads til en smartphone i en holder, der dublemer som lygte. Via sin smartphone kan man holde øje med fart, strømforbrug og andre detaljer, ligesom app’en kan komme med tips til genveje – og holde dig i kontakt med vennerne. App’en kan også låse løbehjulet, så man kan gå ind til bageren uden at bekymre sig.

Smart Ped drives af en 250 watt motor, der klarer mellem 30 og 50 km på en tre timers opladning.
Smart Ped drives af en 250 watt motor, der klarer mellem 30 og 50 km på en tre timers opladning.

Smart Ped er udstyret med et sæt – for løbehjul – kolossale 16-tommer hjul. Det giver ifølge FlyKly, der er firmaet bag, en roligere tur hen over asfalten, ligesom det hjælper på strømforbruget. Løbehjulet kan i øvrigt klappes sammen, så det er nemt at tage med i metroen eller s-toget.

FlyKly har i skrivende stund samlet knapt 70.000 euro af de 100.000 der er nødvendige for at sætte krabaten i produktion. For at promovere løbehjulet tager FlyKly på turne til en række europæiske byer – København er på listen den 25. oktober klokken 12.00. Man kan tilmelde sig via Facebook.

App'en fås til både iOS og Android.
App’en fås til både iOS og Android.

Ved at bakke op om løbehjulet på Kickstarter, kan Smart Ped erhverves for 699 euro. Hvis man venter til den kommer i butikkerne, må man af med 1.250 euro.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.