ElbilerTophistorie

MG4 kåret til ‘årets bedste køb’ af Topgear

MG4 Electric er årets bedste køb, mens ID. Buzz løb med titlen som årets MPV og Kia blev årets bilproducent.

Det ikoniske engelske bilprogram Topgear har kåret elbilen MG4 Electric som ‘Bargain of the year’ – Årets Bedste Køb. Det skete ved deres årlige prisuddeling.

“Kan alt hvad man forventer af en praktisk, elektrisk familie-hatchback,” hedder det blandt andet i begrundelsen, hvor det også fremhæves, at den er væsentlig billigere end konkurrenten Volkswagen ID.3.

I deres anmeldelse af MG4 Electric, skriver de: “MG4 bringer rækkevidde, udstyr, dynamik og stil til den lille elbilfest. Hvorfor bruge mere på noget andet?”.

MG4 Electric sælges fra 249.999 kroner i en Nordic Edition, der har en rækkevidde på op til 350 kilometer. Luxury-udgaven, der koster fra 284.999 kroner, har en rækkevide på mere end 400 kilometer.

Volkswagen blev dog ikke snydt. Deres ID. Buzz vandt nemlig titlen som Årets MPV. I det hele taget er englænderne pjattede med Buzz, der tidligere i år også blev årets som Årets Elbil af Topgear.

Samtidig blev Kia kåret som Årets Bilproducent. Det er i øvrigt andet år i træk, at Kia har vundet en sejr ved Topgear-prisuddelingen. Sidste år vandt den ny-lancerede Kia EV6 kategorien ”Årets Crossover”.

Her kan du se hele Topgear-prisuddelingen.

‘Årets ikon’ blev i øvrigt brintbilen Hyundai N Vision 74, der er stærkt inspireret af Hyundai Pony Coupe 1974.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.