×
Teknologi

Microsoft tager livet af Windows Vista

Bruger du stadig Windows Vista? Så skal du nok opdatere dit operativsystem i dag, for fra i morgen er det slut med yderligere opdateringer, herunder sikkerhedsopdateringer og assistance fra kundeservice.

I følge Microsofts “Windows lifecycle fact sheet” stopper den såkaldt udvidede support af Windows Vista nemlig i dag, og alle, der vil fortsætte med at bruge systemet efter i dag, er dermed overladt til sig selv.

Faktisk fraråder softwarefirmaet nærmest, at man fortsætter med at bruge Vista, da man ellers vil være udsat for et større trusselsniveau på grund af forringet sikkerhed. Man vil derudover i stigende grad opleve hardware og diverse programmer, som ikke længere fungerer sammen med den forældede Windows-version.

Windows Vista desktop

Hvad skal du så gøre, når Windows Vista sendes på pension?

Microsoft selv råder sine brugere til at opgradere til Windows 10. Selvom “mange ældre computere ikke er i stand til at køre Windows 10,” som firmaet skriver på sin webside. Men så kan man selvfølgelig også bare købe en ny pc, fortsættes der. For de er “mere kraftfulde, vejer mindre og ser smartere ud end nogensinde!” Og så koster de også mindre i gennemsnit, end en pc gjorde for 10 år siden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.