×
Disney+Tophistorie

Mike Tyson-serien får premiere til september – se traileren her

Serien om MIke Tyson får premiere den 8. september som en del af årets Disney+ Day. Se traileren til Mike lige her.

Disney+ har allerede været igennem historien om Pamela Andersons stjålne sexvideo. Til september kommer der endnu en semi-dokumentarisk serie – denne gang om bokseren Mike Tyson. Mike er i otte afsnit og de første seks får premiere på Disney+ den 8. september.

Som Disney skriver, så udforsker de tumultariske op- og nedture i Mike Tysons boksekarriere og personlige liv. Og serien har store ambitioner:

“Med fokus på Mike Tyson, undersøger serien klasse i Amerika, race i Amerika, berømmelse og mediernes magt, kvindehad, rigdomskløften, løftet om den amerikanske drøm og i sidste ende vores egen rolle i at forme Mikes historie”.

Det bliver interessant, om den kan leve op til det. Vi får en forsmag i en lidt over to minutter lang trailer, der netop er blevet offentliggjort. Den kan ses herunder.

Trevante Rhode spiller rollen som Tyson, mens Russell Hornsby giver den som den legendariske boksepromoter Don King. Desuden medvirker Harvey Keitel sameet de mere ukendte Laura Harrier, Li Eubanks, Olunike Adeliyi, og B.J. Minor.

Mike får premiere som en del af Disney+ Day, der er en fejring af tjenesten fødselsdag. En tradition, der startede sidste år med en række eksklusive premierer. Der er endnu ikke offentliggjort andre premiere for dagen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.