ElbilerTophistorie

Her er den første elektriske crossover fra Mini

Der er gode ting i vente viser BMW med en forsmag på Mini Concept Aceman; den første fuldelektriske crossover fra Mini.

I løbet af 2024 kommer den første fuldt elektriske crossover fra Mini på markedet. BMW Group har netop frigivet billeder af konceptet, der ligger til grund for bilen. Mini Concept Aceman skal bygge bro mellem den elektriske Mini 3-dørs og Mini Countryman, der også kommer som BEV.

Mini Concept Aceman har plads til fire personer og et stort bagagerum. Den måler 4,05 meter i længden, 1,99 meter i bredden og 1,59 meter i højden. Bilen vil blive vist for første gang for offentligheden på verdens største gaming-event ”gamescon 2022” i Köln i Tyskland den 24.-28. august.

Her kommer der forhåbentlig også flere informationer om, hvordan BMW Group har forestillet sig, at bilen bestykkes. Det er nemlig småt med tekniske informationer om modellen.

De vil dog gerne fortælle om tankerne bag designet, der læner sig op af den klassiske Mini fra 1959. Alec Issigonis designede på det tidspunkt et interiør, der udover sæderne, rattet og gearstangen ikke havde brug for andet end et centralt og cirkulært instrument-display samt et par vippekontakter.

Et kig indenfor.

Kabinen på Mini Concept Aceman er designet på samme måde, med et helt specielt farve- og materialevalg. Der er ingen detaljer i hverken krom eller læder.

“Sammen med de digitale løsninger og OLED-displayet tager konceptbilen Mini ind i fremtiden med respekt for fortiden,” skriver de i pressematerialet.

Her er billederne af den nye crossover fra Mini:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.