×
ElbilerTophistorie

Elektrisk Mini smider taget

Mini Cooper SE fås nu i en Cabrio udgave med elektrisk softtop-kaleche, men kun for de få heldige ...

Det er tre år siden, BMW lancerede den elektriske Mini Cooper SE og i dag er hver femte Mini, der sælges i Europa, den fuldelektriske version. Det har ansporet selskabet til at lave en udgave uden fast tag, nemlig Mini Cooper SE Cabrio.

Men man skal være hurtig, hvis man vil nyde sommeren med vind i håret; der produceres nemlig udelukkende 999 eksemplarer af modellen. Specifikke udstyrsdetaljer er at finde på dørlisterne, og tallet fra 1 til 999 markerer den eksklusive produktion.

Dimensionerne på bilen er de samme som på den almindelige Mini Cooper SE. Elmotoren yder 184 heste og bilen kører fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder. Rækkevidden er på beskedne 201 kilometer.

Den elektriske softtop-kaleche med Mini Yours-design og det typiske Union Jack-mønster kan åbnes og lukkes under kørslen med op til 30 km/t.

Mini Cooper SE Cabrio fås i Enigmatic Black eller White Silver. Dørhåndtag, emblemer samt rundt om for- og baglygterne er i Resolute Bronze. Mini-logoerne og modelbetegnelsen er i matchende Piano Black. Det velkendte E-logo fra Mini Cooper SE findes foran og bagpå – og understreger dermed også visuelt, at her er tale om en nulemissions køreoplevelse.

Se vores anmeldelse af Mini Cooper SE.

Sportssæderne er i Mini Yours Leather Lounge-design og har sædevarme og justerbar lårstøtte. Det multifunktionelle og opvarmelige sportslæderrat skal bidrage til køreglæden. 

Ærgerligt nok er der endnu ikke sat pris på Mini Cooper SE Caprio, men vores gæt er, at den næppe bliver billig. Det er individuelt nummererede køretøjer sjældent. Prisen for den ordinære udgave af Cooper SE starter ved 273.400 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.