fbpx

 

 

 

 

Gadgets

MS indrømmer: Downloader automatisk Windows 10 til din maskine

Hvis der pludselig mangler 6 gigabyte plads på din harddisk, i forhold til i går, så kan der være en god grund. Microsoft har nemlig bekræftet, at Windows 10-installationsfilerne automatiske hentes ned på alle Windows 10-kompatible computere – også selvom brugerne ikke har sagt ja til at opgradere. Det skriver The Enquirer.

Ifølge nyhedstjenesten blev situationen først rapporteret af en anonym læser, der hævdede at have fundet et “usynligt” bibliotek ved navn $Windows.~BT på sin computer. Biblioteket var fyldt med filer, der optog mellem 3,5 og 6 gigabyte plads på harddisken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hans bekymringer blev delt af utallige brugere på nettet, som har haft samme oplevelser. Nogle af dem helt tilbage i juli måned. Microsoft har nu bekræftet, at det er filer, der hentes ned, så Windows 10 kan blive installeret, hvis brugeren ønsker det. I en meddelelse til The Enquirer skriver Microsoft:

“For personer, der har valgt at modtage automatiske opdateringer via Windows Update, hjælper vi enhederne med at blive klar til Windows 10 ved at downloade de filer, de har brug for, hvis de beslutter at opgradere. Når opgraderingen er klar, vil kunden blive bedt om at installere Windows 10 på enheden.”

Man kan altså undgå at få fyldt disken op, hvis man slår automatiske opdateringer fra. Værre er det, hvis filerne allerede er hentet ned. Det er nemlig ikke helt så simpelt at slette dem, idet biblioteket er skjult for almindelige brugere. Har du mod på processen, har addictivetips.com en opskrift på, hvordan du gør.

[interaction id=”55f68415cfb503701d3a99cc”]

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button