×
NetflixStreamingTophistorie

Netflix hæver priserne i flere lande

Netflix hæver priserne for franskmænd, amerikanere og englændere. Det er endnu uvist om danskere får samme behandling.

Sidst Netflix hævede priserne herhjemme, var i marts 2022. Men noget tyder på, at vi godt kan berede os på, at det snart kommer til at ske igen. I hvert fald hæver Netflix nu priserne i Frankrig, USA og England. Og det plejer at betyde, at priserne stiger i andre lande i løbet af et par måneder.

“Efterhånden som vi leverer mere værdi til vores medlemmer, beder vi dem lejlighedsvis om at betale en smule mere. Fra i dag justerer vi priserne i USA, Storbritannien og Frankrig,” skriver Netflix i en meddelelse til investorer.

I USA stiger prisen på et Premium-abonnement med tre dollars om måneden, så prisen fremover er 22,99 dollars. Det svarer til næsten 163 kroner – eller 14 kroner mere, end det p.t. koster herhjemme.

I Frankrig er prisen på Premium sat op til 19,99 euro (141 kroner) fra 17,99 euro. En stigning på 15 kroner. Følges samme plan herhjemme, vil det få prisen på et Premium-abonnement op på 164 kroner. Danmark har til alle tider været et af de dyreste lande at få Netflix.

Hvorvidt Netflix hæver priserne herhjemme eller i andre Europæiske lande, er der endnu ikke meldt noget ud om. Men kigger vi på historikken, kunne der godt lure en prisstigning i horisonten. I januar 2022 hævede Netflix prisen i USA og i marts måned kom de samme prisstigninger til Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.