NetflixStreamingTophistorie

Se traileren til The Gray Man – den hidtil dyreste film fra Netflix

Spionfilmen The Gray Man får premiere på Netflix til juli og har Ryan Gosling og Chris Evans i hovedrollerne. Se traileren her.

Netflix spytter egenproduktioner ud i et hæsblæsende tempo. Som oftest af varierende kvalitet. At dømme på traileren til det seneste rabalder, så kan The Gray Man formentlig være et kærkomment højdepunkt.

Filmen er instrueret af Russo-brødrene, som også var instruktører på Marvel-filmene om Captain America og ikke mindst Avengers: Endgame, der var en gigantisk succes ved sin premiere tilbage i 2019. Nu har Netflix så hyret dem til at stå bag kameraet til hvad der angiveligt er den dyreste film, de endnu har udgivet. Budgettet estimeres til svimlende 200 millioner dollars. Eller omtrent 1,4 milliarder kroner.

The Gray Man er CIA-agenten Court Gentry (Ryan Gosling) – også kendt som Sierra Six. Han blev plukket fra et statsfængsel og rekrutteret af sin gruppeleder, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), og var en ekstremt dygtig snigmorder. Men nu er situationen vendt på hovedet; Six er målet, der bliver jagtet verden rundt af Lloyd Hansen (Chris Evans) – en tidligere CIA-kompagnon, som nu vil gøre alt for at stoppe ham. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) har hans ryg. Og det får han brug for.

Sådan beskrives handlingen i filmen, der er baseret på bogen af samme navn af forfatteren Mark Greaney. Filmen får premiere den 22. juli på Netflix.

Om The Gray Man kan vende kurven for Netflix, der senest har kæmpet med at fastholde kunderne, må tiden vise. Ifølge de seneste rygter, så vil Netflix allerede i år tilbyde et billigere abonnement, der vil indeholde reklamer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.