×
Netflix

Netflix sætter dato på Black Mirror sæson 4

Med lidt god vilje og en ihærdig indsats, kan du nå at se de seks afsnit inden 2017 bliver til 2018

Er du lige så begejstret for Black Mirror som undertegnede, kan du godt sætte et stort kryds i kalenderen den 29. december, hvor seks nye afsnit får premiere på Netflix. Ja, hvorfor ikke bestille takeaway med det samme, så du kan nå at binge samtlige afsnit inden nytårsaftensdag?

Kender du ikke Black Mirror, så har du tre sæsoner, du kan gå i gang med. Du bliver ikke skuffet. Serien er “en tankevækkende antologi”, der udforsker den noderne tech-paranoia og ofte fører til foruroligende konklusioner. En slags moderne Twilight Zone. Som det siges i et af sæsonens afsnit: Det er svært at forestille sig en lys fremtid, men vi er nødt til det.

De første trailere for de nye afsnit fik premiere i sidste uge og vi havde ærlig talt ikke regnet med, at premieren var så tæt på.

Afsnit to, Archangel, er instrueret af Jodie Foster mens afsnit tre ligner en kærlig Star Trek-kopi. Herover den spritnye hovedtrailer for serien – du kan se trailerne for to af de nye afsnit her:

Læs mere: Mere Black Mirror på vej – her er trailerne

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.