×
Gaming

Derfor skal du ikke slikke på din Nintendo Switch

Hvis du er typen, der ikke kan lade være med lige at teste, om ”våd maling”-skiltet nuogså taler sandt eller om der virkelig er strøm i det hegn, så vil du også forstå, hvorfor en stor gruppe gamere ikke kan afholde sig fra at slikke på et af komponenterne til deres nye Nintendo switch. Forklaringen er simpel: De små spilkassetter skulle være dækket af det mest bitre stof, videnskaben kender, og en sådan påstand kan man jo ikke lade stå uafprøvet.

Det mest bitre i verden

De små spilkassetter eller cartridges til den nye Nintendo Switch er virkelig små. Så små, at det var en naturlig bekymring, at små børn skulle putte dem i munden og blive kvalt. Så udover den sædvanlige ”Ikke egnet til små børn”-advarsel har Nintendo smurt dem med bitterstoffet Denatonium Besoate, der også sælges under varemærket Bitrex, og skulle være det mest bitre stof, man kender. Det skulle gerne få poderne til at spytte kassetterne ud, inden de kommer til skade med dem.

Men nørder lader sig ikke sådan stoppe, så det oplagte spørgsmål at stille er naturligvis: ”Hvor bittert kan det lige være?” Og svaret er ifølge en hel masse YouTube-videoer og indlæg på diverse sider: Virkelig utroligt ubegribeligt bittert. INPUT har endnu ikke fået en Nintendo Switch, men når vi gør, så skal vi nok smage få chefredaktøren til at smage. I videnskabens tjeneste, selvfølgelig.

(videoen ovenfor er af Mike Fahey fra spilmediet Kotaku og du kan se det hele her)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.