×
ElbilerTophistorie

Nio lokker med gratis batteriskifte

Nio ET5 lanceres nu i Danmark. Samtidig lokker Nio kunder til, med løfter om gratis batteriskifte resten af året.

Kinesiske Nio har i dag lanceret den mellemstore elektriske sedan Nio ET5 i Danmark.  Den kan købes både med og uden batteri – og i et forsøg på at lokke kunder til, lover Nio gratis batteriskifte resten af året.

– Vi har store forventninger til Nio ET5 og vi har virkelig glædet os til at kunne præsentere denne elektriske sedan. Det er en bil, der kommer i en naturlig forlængelse af vores store flagskibs sedan ET7 og SUV’en EL7. Bilens egenskaber reflekterer både superbil og sporty æstetisk design, samtidig med, at den har Nio’s højteknologiske og intelligente elbils DNA, siger Marius Haylor, General manager for Nio Danmark.

ET 5’erens luftmodstandskoefficienten er nede på 0,24. Det er med til at give bilen en WLTP-rækkevidde op til 456 km med 75 kWh standard batteri. Med 100 kWh Long Range batteri får bilen en rækkevidde på op til 570 kilometer.

Nio ET5
Nio ET5 i to farver.

Det mindste af batterierne kan lades med op til 140 kW DC, mens det store 100 kWh batteri kun kan lades med op til 125 kW DC. Det giver, ifølge Nio, en ventetid på henholdsvis 30 og 40 minutter, når batteriet lades fra 10-80 procent.

Bilen har firehjulstræk og motorerne leverer 360 kW, hvilket svarer til, at der er 490 heste i stalden. Momentet er på 700 Nm og ET5 accelererer fra 0-100 km/t på 4 sekunder.

ET5 modelPris med batteriPris med BaaS*BaaS*
75 kWh501.000 kr.408.000 kr.1.299 kr. mnd.
100 kWh621.000 kr.453.000 kr.2.199 kr. mnd.
* BaaS står for Batteri As A Service og er leje af batteri, hvis man køber modellen uden batteri.

Gratis batteriskifte

Selv om Nio kom til landet sidste år, var der ved udgangen af marts bare inderegistret 22 Nio-modeller i Danmark. For at lokke flere til, tilbyder Nio lige nu gratis Power Swap (batteriskifte), indtil udgangen af 2023.

For at kunne gøre brug af det tilbud, kræver det, at man besøger et af de 13 Power Swap-stationer, som Nio har åbnet, heraf en enkelt i Danmark ved Slagelse. Resten er placeret i Sverige, Norge, Holland og Tyskland.

Placeringen af Nios Power Swap-stationer.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.