×
ElbilerTophistorie

Danske priser på Nio – fås kun på abonnement

Nio Danmark har løftet sløret for priserne på deres elbiler. Overraskende, så tilbydes de udelukkende på abonnement. Se priserne i artiklen.

Der er et nyt bilmærke på vej til de danske veje. Nemlig det kinesiske elbilsmærke Nio, som igennem længere tid har varslet sin ankomst.

Modellerne der bliver tilgængelige i Danmark består af to sedanmodeller (ET7 og ET5) og en SUV (EL7). Fælles for alle tre er, at de (kun) bliver tilgængelige i abonnementsform, som inkluderer en “bekymringsfri oplevelse”, som Nio selv formulerer det.

Fleksibelt eller fast abonnement

Der er to abonnementsformer at vælge imellem. En fast, hvor man binder sig i et forudbestemt antal måneder og en fleksibel, som kan opsiges med kort varsel. Her falder prisen desto længere du har bilen.

Den medfølgende tryghedspakke indeholder 1250 kørte kilometer om måneden. Kører du længere, så takseres de ekstra kilometer med 2.25 kroner pr. kilometer for ET7 og EL7 og 1.65 kroner pr. kilometer for ET5.

Derudover indeholder pakken forsikring, return care (for at dække eventuelle skader ved aflevering), vedligeholdelse og slitage. Sidstnævnte inkluderer at Nio henter og bringer din bil, når det er tid til servicering af bilen.

Priser på Nio i Danmark

Nio ET7

Pris pr. måned fra 11.240 kroner (ved 60 måneder). Fleksibelt abonnement fra 14.879 kroner pr. måned.

ET7 kan bestilles med henholdsvist et 75 kWh batteri (rækkevidde på 445 kilometer) og et 100 kWh batteri (rækkevidde på 580 kilometer).

Nio forventer levering af ET7 fra 15. november i år.

Nio EL7

Pris pr. måned fra 11.579 kroner (ved 60 måneder). Fleksibelt abonnement fra 15.499 kroner pr. måned.

ET7 kan bestilles med henholdsvist et 75 kWh batteri (rækkevidde på 394 kilometer) og et 100 kWh batteri (rækkevidde på 513 kilometer).

Nio oplyser en leveringstid på 6-8 måneder på ET7.

Nio ET5

Pris pr. måned fra 8.172 kroner (ved 60 måneder). Fleksibelt abonnement fra 10.499 kroner pr. måned.

ET7 kan bestilles med henholdsvist et 75 kWh batteri (rækkevidde på 445 kilometer) og et 100 kWh batteri (rækkevidde på 580 kilometer).

Nio oplyser en leveringstid på 6-8 måneder på ET5.

Nio Subscription og batteriskifte

Abonnementsmodellen kan skræddersyes efter behov, og du kan her, læse mere om mulighederne og se hvad prisen på den ønskede bil måtte blive.

Der er endnu ikke oplyst priser om det tidligere annoncerede batteriskifte, der skal gøre det muligt at besøge såkaldte swap stations, der på et øjeblik skifter bilens batteri i stedet for at oplade.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.