×
ElbilerTophistorie

Nio klar med danske priser

Efter smæk for abonnementsmodel, er Nio nu klar med de danske købspriser på sine tre elbiler.

Det vakte stor stor undren, da Nio i begyndelsen af oktober meddelte, at deres elbiler udelukkende ville kunne købes på abonnement. Reaktionerne fik da også kineserne til at trække i land og nu er de klar med danske priser på deres tre elbiler. Købspriser, forstås. Nio vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november.

”Som en brugercentreret virksomhed engagerer og lytter vi konstant til vores fællesskabs ønsker og tanker, og reagerer, hvor det er muligt. Både NIO Subscription og vores købsmulighed er designet til at tilskynde brugen af elbiler, hvilket giver maksimal fleksibilitet til vores brugere. Vi er forpligtet til at opnå den højeste brugertilfredshed,” siger grundlægger, formand og administrerende direktør for NIO William Li.

Alle tre Nio-modeller, ET5, ET7 og EL7 tilbydes som udgangspunkt uden batteri. Til gengæld kan man abonnere på Battery as a Service, hvor man lejer batteriet og samtidig får adgang til selskabets batteriskiftestationer. Der er p.t. en enkelt i Dannmark, der ligger ved Slagelse.  I de kommende år vil der blive opført en række batteriskiftestationer rundt om i landet, lover selskabet.

Prisen på BaaS afhænger af batteriets størrelse. Batteriet på 75 kWh vil være tilgængeligt som BaaS for 1.299 kroner om måneden, mens 100 kWh batteriet koster 2.199 kroner om måneden.

ModelPris uden batteriPris med 75 kWhPris med 100 kWh
Nio ET5 423.900 kr.516.900 kr.636.900 kr.
Nio ET7683.900 kr.776.900 kr.896.900 kr.
Nio EL7723.900 kr.816.900 kr.936.900 kr.

Det er dog også muligt at købe bilerne inklusive batteri. Så skal der lægges 93.000 til prisen, hvis man vælger det mindste batteri (75 kWh) og 120.000 kroner for 100 kWh batteriet. Alle priser kan ses i skemaet herover.

Købes via app

Købet af bilerne sker via Nio app’en, hvor brugere også kan tilgå bildata og bestille serviceaftaler gennem en “One Click for Service” funktion. På et senere tidspunkt vil brugere også kunne finansiere alle modeller, loves det.

Standardudstyret i bilerne omfatter blandt andet:

 • Firehjulstræk.
 • Stærk, dobbeltmotorisk ydeevne (op til 480 kW).
 • Luftaffjedring (ET7/EL7).
 • Indbygget hardware til assisteret kørsel bestående af Nio Adam Super Computing og Nio Aquila Super Sensing, bestående af 33 high-performance sensorenheder (f.eks. Ultralong-Range High-Resolution LiDAR).
 • 20″ hjul og fælge samt farvede kaliber (EL7/ET7).
 • Panoramasoltag.
 • Premium-funktioner såsom rammeløse vinduer, soft-close døre samt automatisk flush håndtag.
 • Sædevarme, ventilation og massage (EL7/ET7).
 • 7.1.4 lydystem med 23 højttalere (Dolby Atmos).
 • Dynamisk ambient belysning med 256 farver.
 • Luftfilter.
 • Ionisator- og duftsystem (ET7/EL7).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.