×
GadgetsTophistorie

Nokia Smart TV er landet i Danmark – her er priserne

Nokia Smart TV er 4K-skærme med Android TV-styresystem. De er nu kommet til Danmark. Her kan du se modeller og priser.

Tilbage i december kom det frem, at billige 4K-skærme under Nokia Smart TV kom til Danmark. Nu er de blevet tilgængelige og vil komme til salg hos en række forhandlere bl.a. Bilka, Wupti, udvalgte Føtex-butikker samt Proshop og via det østrigske selskab StreamViews webshop.

De nye enheder kommer alle med Android TV-operativsystemet og fås i størrelser fra 32 tommer til 75 tommer. Derudover lanceres boksen Nokia Streaming Box 8000.

Bortset fra den mindste 32-tommer model har samtlige fladskærmene 4K-opløsning med HDR-farvestyring (både Dolby Vision og HDR10). Ærgerligt nok har de “kun” HDMI Arc og ikke den mere avancerede eArc, der blandt andet er en stor fordel, hvis er ejer af soundbaren Sonos Arc.

Alle Smart TV’er og Streaming Box’en er baseret på Android TV-operativsystemet, der er et app-baseret styresystem bygget til fjernsynet og giver adgang til tusindvis af apps og tjenester, heriblandt Netflix, Disney+, DR TV, TV2 Play, Spotify og mange flere. 

Nokia Smart TV

“De nye smart-produkter til hjemmet kommer i et minimalistisk, nordisk design, som Nokia-brandet er kendt for. Derudover kommer alle produkterne til en yderst fornuftig, vejledende pris, så alle kan være med,” fortæller Nokias pressetrompeter.

Her er en oversigt over modeller og priser:

  • 32 tommer Full HD LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 2.777 kroner.
  • 43 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 3.699 kroner.
  • 50 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 4.499 kroner.
  • 55 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 5.199 kroner.
  • 58 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 5.999 kroner.
  • 65 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 6.699 kroner.
  • 75 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 9.999 kroner.
  • Nokia Streaming Box 8000 – vejledende udsalgspris: 759 kroner.

Nokia Smart TV har fire HDMI-porte (32 tommer-modellen har tre HDMI-porte), to USB-porte, LAN og digitale og analoge lyd- og videoforbindelser samt indbygget dual-band Wi-Fi og Bluetooth. Streaming-enhederne har også Wi-Fi og Bluetooth samt HDMI, digital lyd, AV, USB-C og Ethernet-port og understøtter både FHD- og UHD-tv – og du kan spille Android-spil via en tilsluttet controller.

Hvis du vil se en detaljerede specifikationer på fladskærmene, kan du hente denne PDF (åbenbar i ny fane).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.