×
Gaming

Notorisk erotisk ”klassiker” bliver genudgivet på pc og PS4

Savner du FMV-spil som Phantasmagoria og Night Trap? Så fortvivl ikke, det sidstnævnte, der nok er mere notorisk end berømt, bliver i anledning af sit 25 års jubilæum genudgivet på PlayStation 4 og Steam til pc.

De interaktive B-films storhedstid

Spillet skrev sig ind i 90’ernes historie af mere eller mindre dårlige spil, der benyttede sig af interaktive filmsekvenser til at fortælle en historie. Typisk var der ikke penge eller talen til at både lave en god film og et interaktivt computerspil, hvor hver scene kunne gå i flere retninger, så skuespil, manuskript og scenografi (typisk rent computergenereret mange år før CGI blev godt nok) bar præg af B-films-metaliteten.

Night Trap udkom oprindelig til Sega CD – en spillekonsol der netop var bygget til at understøtte de nye formaters muligheder for filmindhold – i 1992. Spillet blev hurtigt fjernet fra hylderne i mange butikker på grund af sit erotiske indhold.

Afklædte piger og rumvampyrer

I Night Trap spiller du en voyeur med en smag for endog meget unge piger (90’erne var en anden tid), der via computerkontrollerede overvågningskameraer efterforsker fem teenagepigers forsvinden på et fjernt gods.

Firmaet Screaming Villains har sikret sig rettighederne til det berygtede spil og har netop forkyndt, at det udkommer fysisk til PlayStation 4 den 11. august efterfulgt af en digital udgivelse til både PS4 og pc den 15. august. Siden kommer der også en Xbox One-portering.

Masser af ekstramateriale

Udover spillet, så vil genudgivelsen rumme ekstramateriale i form af bag scenerne-optagelser, slettede scener og muligheden for bare at se ”filmen”. Men selve film indholdet er det samme, som siden den oprindelige udgivelse har fået lidt af en kultstatus.

Se traileren her:

Her kan du også se en dokumentar om spillet, der var så kontroversielt, at Senator Joseph Lieberman, der siden blev Al Gores vicepræsidentkandidat, fordømte det i det amerikanske senat.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.