×
TeknologiTophistorie

Nu ejer Elon Musk Twitter

Efter mange ture rundt i manegen er handelen endelig afsluttet. Elon Musk er den heldige ejer af Twitter.

“Fuglen er fri”. Sådan tweetede Elon Musk i nat, dansk tid, da det blev meddelt, at han langt om længe har overtaget Twitter. Samtidig fyrede han angiveligt adskillige ledere, herunder den tidligere administrerende direktør Parag Agrawal, finansdirektør Ned Segal og politikchef Vijaya Gadde. Det fortæller The Verge.

Handlen er gennemført efter et noget uskønt forløb. Det er mere end et halvt år siden Musk bød 43 milliarder dollars for det sociale medie. Tilbudet blev accepteret, men Musk fortrød. Med beskyldninger om at mange af brugerne i virkeligheden er bots.

Siden vendte han igen på en tallerken og besluttede at købe tjenesten. Fristen blev sat til den 28. oktober, og det nåede parterne altså at gennemføre. Med nød og næppe.

Elon Musk, der allerede leder Tesla, SpaceX, The Boring Company og Neuralink, er en af Twitters mest synlige brugere med mange hengivne følgere. Han har sagt, at han planlægger at omdanne platformen til noget mere som WeChat og TikTok, at Donald Trump får adgang til platformen igen, og at han tror, at Twitter kan få mere end en milliard brugere på få år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.