×
ElbilerTophistorie

Nu er Ewiis ladepunkter åbne for Clever-kunder

Nu har Clever-kunder mulighed for lade elbilen ved Ewiis cirka 2.000 nuværende ladepunkter rundt omkring i landet.

I februar indgik Ewii og Clever en aftale, der giver Clever-kunder mulighed for at lade elbilen ved Ewiis nuværende og fremtidige ladepunkter. I dag er aftalen blevet til virkelighed. Det betyder, at kunder hos Clever kan lade på alle Ewii-ladepunkter, præcis som om de var Clevers egne. Og prisen er den samme.

– Det er en historisk dag for det danske lademarked. I samarbejde med Ewii gør vi det nemmere og mere attraktivt at være elbilist ved at afskaffe unødvendige mellemmænd og roamingplatforme, der pålægger uigennemskuelige gebyrer. Nu kan vores kunder lade bilen ved EWIIs mange ladepunkter landet over, som var de Clevers egne ladestandere. Og prisen forbliver ens – uanset hvilken ladeløsning man har valgt hos Clever, siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Ewii ladepunkter bliver synlige i Clevers app, hvor Clevers kunder kan bruge ladepunkterne på samme måde som Clevers egne ladere.

Ewii forventer at udvide sit ladenetværk til 4.000 punkter inden udgangen af 2025. Og aftalen med Clever er ikke eksklusiv. Ewii håber at kunne indgå lignende aftaler med andre ladeoperatører.

– Vi ønsker, at vores ladenetværk bliver anvendt af flest mulige. Det kan vi blandt andet gøre ved at åbne vores infrastruktur op for andre operatører, som ønsker det. Derfor er vi også glade for, at vi i dag kan byde Clevers mange kunder velkommen. Vi håber og tror på, at der i fremtiden kommer mange flere af denne type aftaler, siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for ladeinfrastruktur hos Ewii.

Der er dog et enkelt aber dabai, nemlig Ewiis lynladestation ved Københavns Lufthavn. Den er i første omgang ikke en del af aftalen med Clever.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.