ElbilerTophistorie

Nu får Aiways U5 endelig hurtigere opladning

I vores anmeldelse af Aiways U5, fik den høvl på tre punkter. Nu har kineserne rettet op på de to – vigtigst er tre-faset AC-opladning.

Da Aiways U5 kom til landet sidste år, var der tre ting, der var imod den. Manglende krog, en middelmådig NCAP-test og ufattelig langsom en-faset opladning. Det tog simpelthen nærmest et døgn at oplade bilen fra 0-100 procent.

Nu har kineserne gjort noget ved det. Allerede i september sidste år blev bilen godkendt til træk på op til 1.500 kilo. Nu meddeler Aiways at bilen kan bestilles med en tre-faset lader. Det betyder, at den kan lades op i samme tempo som andre nyere elbiler, nemlig med 11 kW AC i hjemmeladeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aiways U5 kan fortsat hurtiglade med en effekt på op til 90 kW ved hurtigladere.

De første udgaver med tre-faset lader ventes til Danmark til efteråret. Prisen for en U5 Premium med tre-faset lader er 349.990 kroner. Aiways fortsætter med at sælge biler med ét faset lader til gammel pris i en begrænset periode.

Samtidig med opgraderingen af laderen på bilen introducerer Aiways en ny farve til bilen, Graphite Grey. Den kan ses på billedet øverst i artiklen.

Netop ladeeefekten var en af de ting, der virkelig trak ned i vores anmeldelse af Aiways U5 fra sidste år. Den kan du se eller gense videoanmeldelsen her:

Så mangler Aiways sådan set bare at få rettet op på en enkelt ting, nemlig Euro NCAP-scoren, der er på middelmådige tre stjerner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.