×
ElbilerTophistorie

Nu kan Aiways U5 trylles om til en ‘campingvogn’

På 60 sekunder kan man lave Aiways U5 om til en camper med fire sovepladser i et telt på taget.

Aiways U5 er en stor bil. Og det er lige præcis derfor, det kan lade sig gøre at udstyre bilen med et telt på toppen. Det store tag gør det nemlig muligt at fastgøre en boks med indbygget telt til tagbøjlerne, så familen kan sove på taget af bilen.

Løsningen er ikke unik for Aiways U5, men gøres mulig af det store tag. Den kommer fra tyske Campwerk og hedder Skycamp 3.0. Når behovet for en lur melder sig, er det bare at køre ind til siden og klappe teltet op. Så er der plads til, at fire personer kan overnatte. 

Teltet er pakket ned i en aerodynamisk glasfiberboks, der monteres på bilens tagbøjler. Madrasser og en stige til at komme op i teltet er gemt væk i glasfiberkassen, når teltet ikke benyttes. Der er endda plads til, at man kan opbevare fire soveposer i kassen under kørslen.

Aiways U5
Sådan ser teltet ud indvendigt.

Ifølge Campwerk kan teltet bruges i alle fire sæsoner. Skycamp 3.0 er konstrueret med et åndbart, vandafvisende polybomuldslærred med vandtætte lynlåse. Der er endda mulighed for at åbne loftsvinduer, så man kan falde i søvn med stjernehimlen over sig.

Ja, man kan også løbe et fortelt som ekstraudstyr.

Campwerk SkyCamp 3.0 står til 4.580 euro i grundudgaven – omkring 34.000 danske kroner. Læs mere hos Campwerk.

Se også vores anmeldelse af Aiways U5 her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.