×
ElbilerTophistorie

Aiways sænker prisen på SUV’en U5

Prisen på den store kinesiske SUV Aiways U5 sættes ned med 25.000 kroner.

Der kører lidt over 800 eksemplarer af Aiways U5 rundt i Danmark og det er alt for lidt, mener producenten, der nu sænker prisen til 324.990 kroner for topversionen U5 Premium. Det er 25.000 kroner mindre end forleden.

En bil, vi i forvejen anså som relativt billig, når størrelse og udstyr tages i betragtning (læs vores anmeldelse her).

U5 er stor. Udvendigt har den nogenlunde samme dimensioner som Volkswagen ID.4, men indvendigt virker den voldsomt meget større. Der er masser af luft i kabinen, både på for- og bagsæder. En følelse, der hjælpes godt på vej af bilens elektriske panoramatag.

I modsætning til den udgave, vi testede, har nyere udgaver i øvrigt fået trefaset opladning af det 63 kWh store batteri. DC-opladning foregår med op til 90 kW. Elmotoren i U5 yder 204 hk og kan bringe bilen fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder.

Prisen for privatleasing falder også, så en ny Aiways U5 Premium nu kan privatleases for 3.795 kroner om måneden. Førstegangsydelsen er 7.500 kroner og det inkluderer 10.000 kilometers kørsel om året.

Læs eventuelt mere hos Aiways. Herunder vores videoanmeldelse af bilen. Ud over trefaset opladning har U5 også fået mulighed for træk siden vi testede bilen. Den må køre med en anhænger på op til 1500 kilo. 

Se vores anmeldelse af Aiways U5 her.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.